Ellice

Ellice

De Ellice terrasoverkapping heeft een zeer moderne look. Het aluminium lamellendak zit vervat in een slanke draagstructuur. De roteerbare lamellen zijn dubbelwandig voor extra stevigheid en van binnenuit bekeken zijn ze vlak met een minimale naad tussen de lamellen. Ze beschermen je bovendien tegen de zon en laten tegelijk een fris briesje binnen. Wanneer het regent, sluit je het dak volledig en wordt het water gecontroleerd afgevoerd.

Voeg één of meerdere Lineo ledlamellen toe in het dak zodat ook er extra licht binnen kan wanneer het dak gesloten is. Om dan weer knus en beschut tegen de wind op je terras te zitten kan je de zijkanten dichtmaken met een Fixscreen.

Unieke bouwsituaties
Technische specificaties

Afmetingen: Max 4000mm span x max 6050mm pivot in één stuk

Koppelbaar: niet Kleuren: 20 RAL kleuren

Bediening: elektrisch

Windbestendig: Windgarantie tot 120 km/u met gesloten lamellen

Draaglast: 80 kg/m²

configurator app

Bekijk je terrasoverkapping in ‘Augmented Reality’ op jouw terras

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app kan je elke terrasoverkapping in een virtuele versie van je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis. Zo kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Configureer eerst je terrasoverkapping in de online-configurator en sla die op. Download daarna de app. Als die geïnstalleerd is, open je jouw opgeslagen terrasoverkapping. Nu kun je de overkapping op jouw locatie naar keuze plaatsen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.