Camargue Skye

Over Terrasoverkapping / Pergola - Skye

Terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak

Deze nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson® is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden. De lamellen bieden bescherming tegen de regen, zon en wind. In de zomer kan de warme lucht ontsnappen en in de winter kan het dak opengeschoven worden om volop van het zonlicht te kunnen genieten.

Troeven 

  • Kantelbare daklamellen om warme lucht af te voeren en als bescherming tegen zon, regen of wind
  • Openschuivende daklamellen voor maximale lichtinval en wijds, open zicht
  • Het dak is in gesloten stand perfect vlak
  • Dubbelwandige lamel voor hogere sneeuwlasten en geluids- en warmte-isolatie 
  • Synchrone aandrijving aan weerszijden van de lamellen: ook bij asymmetrische belasting opent en sluit het dak met een vloeiende beweging
  • Geen speling tussen de lamellen

S-Drive Technologie

Betrouwbare en duurzame draai- en schuiftechniek (tilt & stack) dankzij de gepatenteerde S-Drive Technologie.

Oneindige personalisatiemogelijkheden ----- Door het toevoegen van zijelementen onstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Deze bieden een additionele bescherming en zorgen esthetisch voor een mooie afwerking.

Windvaste, gemotoriseerde, verticale doekzonwering zorgt voor een beschermend cocoon. Dankzij het gedeeltelijke doorzicht van de doeken en eventuele crystalvensters blijft het zicht op de tuin steeds behouden. 

U kunt ook opteren voor glazen schuifwanden. In combinatie met windvaste screens blijft bovendien het voordeel van de zonwering behouden.

Ook elegante schuifpanelen met windvaste screendoeken, houten of aluminium lamellen behoren tot de mogelijkheid. Hout is weer helemaal terug en laat zich stijlvol combineren met andere materialen.

Doordacht design

Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels zijn weggewerkt. Ook onzichtbare grondbevestiging is mogelijk. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van de Skye® wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt.

Beschikbaar in structuurlak en in alle standaard RAL kleuren. Een selectie van de meest courante kleuren:

Mat 7016
Mat 7021
Mat 7030
Mat 9001
Mat 9006
Mat 9007
Ral 7030
Ral 7039
Ral 8019
Ral 9001
Ral 9007
Ral 9010
Ral 9016
Ryd 7M16
Ryd 7M21

Glasvezel

Glasvezeldoek is de perfecte invulling voor uw verticale windvaste, geïntegreerde Fixscreen® of Loggiascreen® 4fix die u als schuifdeur of schuifwand kunt integreren in uw Lagune®, Camargue®  Of Skye. Dit doek is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren en kan optioneel ook bedrukt worden.

Unieke bouwsituaties
  • Vrijstaand voorzien van 4 kolommen
  • Gevelmontage voorzien van 2 kolommen
  • 2 Camargue naast elkaar met gemeenschappelijke kolommen
  • Meerdere Camargues naast elkaar met gemeenschappelijke kolommen
Technische specificaties

Afmetingen: Max: Span 4500 mm x Pivot 6200 mm (in één stuk), Koppelbaar aan de spanzijde tot een verlengde pivot, 
Doorloophoogte 2800 mm / 0° Helling

Kleuren: Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak
(60-80 micron)

Bediening: via app op smartphone of tablet

Regenintensiteit: Kan een neerslagdebiet verwerken dat overeenstemt met een regenbui met een intensiteit van 144 mm/h welke max. 7 minuten aanhoudt. Dit type van regenbui komt gemiddeld om de 2 jaar voor.
(Cf. Belgische regenstatistiek : norm NBN B 52-011) Windbestendig: Tot 120 km/h bij gesloten lamellen
Draagkracht: Tot 110 kg/m2 *

configurator app

Bekijk je terrasoverkapping in ‘Augmented Reality’ op jouw terras

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app kan je elke terrasoverkapping in een virtuele versie van je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis. Zo kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Configureer eerst je terrasoverkapping in de online-configurator en sla die op. Download daarna de app. Als die geïnstalleerd is, open je jouw opgeslagen terrasoverkapping. Nu kun je de overkapping op jouw locatie naar keuze plaatsen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.