Aero Canvas

Aero Canvas

De Aero Canvas integreert zich naadloos in nieuwe of bestaande constructies. Het vaste dak kent een minimalistisch design waardoor het een mooi geheel vormt met je woning. Deze overkapping bestaat uit een bovendak van sterk metaal dat onderaan is afgewerkt met de esthetische Fixscreen. De overkapping is perfect waterdicht en oogt zacht én smaakvol.

Wil je de overkapping plaatsen in een opening of wil je ze laten rusten op twee verticale muren? Beide opties zijn mogelijk. De overkapping zal altijd correct op maat gefabriceerd worden. Door het uitgekiende design blijft je overkapping altijd perfect waterdicht.

Unieke bouwsituaties
Technische specificaties

Afmetingen: Max 4500mm span x max 6000mm pivot in één stuk

Koppelbaar: tot 6 x 6 meter

Bediening: elektrisch

Windbestendig: Tot 120 km/u

Draagkracht: 100 kg/m²

configurator app

Bekijk je terrasoverkapping in ‘Augmented Reality’ op jouw terras

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app kan je elke terrasoverkapping in een virtuele versie van je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis. Zo kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Configureer eerst je terrasoverkapping in de online-configurator en sla die op. Download daarna de app. Als die geïnstalleerd is, open je jouw opgeslagen terrasoverkapping. Nu kun je de overkapping op jouw locatie naar keuze plaatsen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.