Renson Maintenance Set

 

Gemakkelijk onderhoud met de Renson Maintenance Set

 

Uw terrasoverkapping staat jarenlang, dag in dag uit buiten. Wil u ten allen tijde optimaal genieten van uw Renson overkapping dan adviseren wij een regelmatig onderhoud, nl. 1 tot 2 maal per jaar. Hierdoor gaat de overkapping ook langer mee. Hierbij zijn volgende zaken van belang:

De structuur is gemaakt van gepoederlakt aluminium. Een jaarlijkse reiniging met de Renson Maintenance Set producten zorgt voor het jarenlange behoud van de intense kleur en geeft een extra bescherming tegen zure regen, zeelucht en UV stralen. In kuststreken en bosrijke omgevingen is min. 2 x per jaar onderhouden aangewezen.

De Renson ‘Clean’ is een geconcentreerd product met sterk reinigende en ontvettende eigenschappen voor de meest voorkomende natuurlijke vervuilingen, zoals stof, vethoudende neerslag, vetvlekken, mos, insectensporen,…

Dit product is niet vergelijkbaar met de meeste schoonmaakproducten.Door zijn dieptewerking wordt het vuil als het ware ‘opgetild’. Dit product kan ook gebruikt worden voor het reinigen van polyester doekdaken en verticale glasvezel screen-doeken.

Na het reinigen dient u de aluminium structuur te beschermen met de Renson ‘Protect’. Dit laat een beschermende film achter die toelaat achteraf met een simpele veeg het oppervlak te reinigen en dit met een minimum aan Renson ‘Clean’. Het beschermt tevens het aluminium tegen zure regen, zeelucht, UV stralen en zorgt er zo voor dat de intense kleur behouden blijft.