Led-verlichting

Over Led-verlichting

  • Nieuwe mogelijkheden ​LED-verlichting
  • Verlichting Lagune
  • Verlichting Lagune
  • Verlichting Camargue & Algarve

Genieten, ook wanneer het donker wordt !

Als het ‘s avonds donker wordt, schakelt u de geïntegreerde verlichting aan. De keuze voor koud (2100 lumen/m) of warm (2340 lumen/m) licht laat toe de gewenste sfeer en uitstraling te creëren. De LED-verlichting kan bovendien gedimd worden zodat de intensiteit van de verlichting aan de situatie kan worden aangepast.

Perfecte integratie !

De LED- verlichting zit volledig in de basis structuur van de terrasoverkapping geïntegreerd. Er zijn geen kabels zichtbaar en bediening gebeurt d.m.v. een afstandsbediening. Bij de Algarve® & Camargue® wordt de LED- verlichting in de roterende lamellen geïntegreerd. Bij de Lagune® wordt de LED- verlichting in de dak structuur geïntegreerd. Ook de Toscane® kan van LED-verlichting voorzien worden.

Nieuwe mogelijkheden ​LED-verlichting

De Camargue® wordt uitgebreid met sfeerverlichting in de kolom. De Camargue® en Algarve® worden ook uitgebreid met verlichting aan de binnenzijde van de goot (opwaarts en/of neerwaarts). Zowel de verlichting in de kolom als de opwaartse verlichting aan de goot kunnen naast warm wit of puur wit, ook in RGB verkregen worden waardoor met verschillende kleuren de juiste sfeer gecreëerd kan worden.