Glazen schuifwand

Over Glazen Schuifwand - Genieten, vrij van wind en regen ! - toepasbaar in Lagune® en Camargue®.

  • Glazen schuifwand
  • Schuifwand + doekzonwering
  • 4 panelen rechts
  • 4 panelen links en rechts

Glazen verschuifbare panelen zorgen voor meer comfort in uw additionele leefruimte. Wanneer er wind opsteekt kunnen de panelen eenvoudig gesloten worden zodat u afgeschermd zit. Ook de regen wordt hierbij tegengehouden. U behoudt een onbelemmerd zicht naar buiten door de volledig transparante glazen panelen die vrij zijn van profielen. Een kleine overlapping tussen de panelen zorgt voor gegarandeerde ventilatie en voldoende frisse lucht in gesloten positie. Om het voordeel van zonwering te behouden kan de glazen schuifwand perfect gecombineerd worden met verticale doekzonwering. Onzichtbare integratie

Voldoende warmte in de tussen-seizoenen !

Door het sluiten van de glazen schuifwanden wordt de warmte tijdens de frissere maanden beter vastgehouden in de overkapping. Hierdoor kunt u steeds langer genieten van uw buitenruimte.

Eenvoudige bediening !

De panelen bewegen soepel en geruisloos op een onderrail en worden in positie gehouden door de bovenrail. Afhankelijk van de breedte kunnen de panelen naar links, rechts of in beide richtingen schuiven. De wand kan volledig of gedeeltelijk geopend worden. Er bestaan verschillende soorten handgrepen om de panelen te bedienen. Tijdens het verschuiven nemen de panelen elkaar mee zodat uw wand in één vlotte beweging geopend of gesloten kan worden.

Vergrendeling voor extra veiligheid !

Door het toevoegen van een vergrendeling en slot wordt uw terras extra beschermd tegen indringers. Zo kan u uw tuinmeubelen met een gerust hart buiten laten staan.

Eenvoudig onderhoud !

De panelen kunnen eenvoudig ontkoppeld worden voor het reinigen van het glas. Bovendien is de onderail zodanig ontworpen dat het water die op de rail valt eenvoudig naar buiten afgeleid wordt.