Vind een verdeler

Vind een verdeler in jouw buurt

Vind een dealer in Nederland

Vind jouw dichtstbijzijnde erkende verdeler of plaatser

Wil je ook langer van het buitenleven genieten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw terras? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze erkende Renson Ambassadors in jouw buurt.

De Renson Ambassador staat voor je klaar met :

 • Deskundig advies en begeleiding op maat van jouw project door specialisten
 • Een professionele plaatsing verzekerd door een goed opgeleid team
 • Een kwalitatieve dienst na verkoop van de hoogwaardige Renson oplossingen

Premium Ambassador

Een Premium Ambassador heeft een jarenlange ervaring met de Renson Outdoor oplossingen en biedt de meest professionele begeleiding. De Premium Ambassador vertegenwoordigt alles waar Renson voor staat: comfort, design, kwaliteit en service. Je kan er terecht voor het volledige productgamma zowel van terrasoverkappingen, zonwering en/of gevelbekleding van Renson. In hun ruime showroom maak je kennis met de diverse mogelijkheden.

  Ambassador

  Een Renson Ambassador is een ware specialist in terrasoverkappingen van Renson. Je kan terecht in hun showroom voor een kennismaking met onze outdoor oplossingen. Je wordt er perfect begeleid met deskundig advies op maat, met oog op een schitterend eindresultaat. Je kan rekenen op een professionele plaatsing met een goed opgeleid team. Jouw Renson Ambassador staat ook na de plaatsing steeds tot uw dienst.

   Verkooppunt

   Bij een Renson verkooppunt kan je terecht voor de aankoop en plaatsing van een terrasoverkapping van Renson. De Renson verkooppunten hebben de nodige expertise van de Outdoor oplossingen dankzij een doorgedreven opleiding.

    Partner

    Bij een Renson Partner kan je terecht voor de aankoop en plaatsing van een terrasoverkapping van Renson. De Renson Partners hebben de nodige expertise van de Outdoor oplossingen dankzij een doorgedreven opleiding.