Carports

Veelzijdige oplossing voor uw woning

De Algarve Canvas heeft een slanke aluminium structuur. Met het vaste dak vormt ze zo de ideale oplossing voor een carport voor jouw wagen(s). Je kan natuurlijk ook gewoon opteren voor een overkapping met vast dak.

Duurzaam design

Het vaste dak is opgebouwd uit 2 lagen: een stevig bovendak uit gelakte, geprofileerde staalplaat met anti-condenslaag en een esthetisch onderdak, afgewerkt met opgespannen doek met ritstechnologie, bekend van de Fixscreen doekzonwering waar Renson al sinds jaar en dag pionier in is. Het doek zit strak in de structuur gespannen, zonder zichtbare tussenliggers en is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Alles in dezelfde look & feel

Dit opent heel wat perspectieven rond het huis. Zo kan de stijl van een overkapping met lamellendak boven het terras ook perfect doorgetrokken worden in de oversteek boven de voordeur of de aangebouwde carport. Daarnaast kan je perfect een overkapping naar wens samenstellen met een deel vast dak en een deel lamellendak in 1 structuur.

Vraag jouw inspiratiebrochure aan
Laat je inspireren door onze vele realisaties en ontdek de verschillende modellen en al hun mogelijkheden.
Unieke bouwsituaties
Technische specificaties

Elegante structuur zonder zichtbare schroeven

Geïntegreerde waterafvoer

Maximum afmetingen: spanzijde 4500 mm, pivotzijde 6055mm

Vrijstaand, gevelmontage, inbouwbaar of koppelbaar

Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, ook ‘bicolor’ (lamellendak en draagstructuur in verschillende kleuren)

Opties: Fixscreen doekzonwering, glazen schuifwanden, Loggia schuifpanelen, buitengordijnen, vaste Liniuswand, heat & sound beam 

Contacteer vrijblijvend een verdeler in jouw buurt.
Contacteer vrijblijvend een verdeler in jouw buurt.

configurator app

Bekijk je terrasoverkapping in ‘Augmented Reality’ op jouw terras

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app kan je elke terrasoverkapping in een virtuele versie van je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis. Zo kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Configureer eerst je terrasoverkapping in de online-configurator en sla die op. Download daarna de app. Als die geïnstalleerd is, open je jouw opgeslagen terrasoverkapping. Nu kun je de overkapping op jouw locatie naar keuze plaatsen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.