Tips & Nieuws

Sneeuw op je terrasoverkapping? Maak je geen zorgen!

sneeuw terrasoverkapping

Je kijkt uit het raam en ziet een prachtig wit tapijt. Eindelijk! Het heeft gesneeuwd. Maar dan overvalt je een paniekerig gevoel: is je terrasoverkapping wel bestand tegen het gewicht van de sneeuw? Geen zorgen, een Renson-overkapping kan alle weersomstandigheden aan!

Terrasoverkapping bestand tegen sneeuwval

As er sneeuw valt, wil je kunnen rekenen op een stevige terrasoverkapping. Je wilt je nooit zorgen maken over het gewicht van het sneeuwpak dat op je terrasoverkapping belandt en wilt ook niet bezig zijn met sneeuw ruimen van je overkapping. Gelukkig kan de Camargue Line tot wel 200 kilogram per vierkante meter dragen. Dankzij de slimme, hoogtechnologische vormgeving kun jij op je twee oren slapen wanneer er sneeuw valt.

Oersterke elegantie

De Camargue Skye is de meest exclusieve telg in het aanbod van Renson en ziet er zeer verfijnd uit. Maar achter dit elegante uiterlijk schuilt zeer oersterke technologie. De dubbelwandige lamel zorgt ervoor dat zelfs zware sneeuwlast geen probleem vormt. Daarnaast geniet je daardoor ook van een optimale geluids- en warmte-isolatie. De Camargue Skye beschikt ook over een gepatenteerde S drive-technologie: een synchrone aandrijving aan weerszijden van de lamellen. Ook bij asymmetrische belasting opent en sluit het dak met een vloeiende beweging. Daarnaast heeft deze terrasoverkapping een speciaal ontwikkelde en gepatenteerde gootrand. Die voorkomt dat het terras en meubilair nat worden bij het openen van de lamellen na een regenbui of het smelten van sneeuw.

Wil je meer info over de Camargue Skye? Vraag onze brochure  aan!

Genieten met een gerust hart

Met deze informatie in het achterhoofd kun je gerust genieten van de sneeuwpracht. Bij Renson worden alle modellen getest op weersbestendigheid, waterafvoer, draaglast én windweerstand.

Ook zorgeloos genieten van je terrasoverkapping?

Bezoek dan snel een verdeler in jouw buurt!