Tips & Nieuws

Nieuwe uitvoeringen Loggia schuifpanelen

nieuwe loggia panelen

Loggia schuifpanelen zijn het ideale accessoire om je terrasoverkapping een eigen toets te geven. Ze zorgen niet enkel voor beschutting tegen wind en zon op je terras, maar creëren ook extra privacy. Met een aantal gloednieuwe uitvoeringen van de Loggia schuifpanelen is er voor zowat elke stijl en iedere setting een passend ontwerp. 

Strak en transparant : Loggialu Plano

Deze nieuwe variant op de bestaande Loggia schuifpanelen is voorzien van rechthoekige, horizontale aluminium lamellen. Deze schuifpanelen hebben dan ook een opvallend strakkere vormgeving en een betere doorkijk naar buiten, terwijl ze - omwille van de stand en diepte van de vlakke, rechthoekige lamellen - op het vlak van zonwering toch even goed scoren als de versie met schuine lamellen.

Loggia schuifpanelen

Kunstig en persoonlijk Loggialu Plano

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een combinatie van doekzonwering met schuifpanelen onder zijn of haar terrasoverkapping. Afgewerkt met een screen, is het aluminium kader van de Loggiascreen Canvas nauwelijks zichtbaar. Het resultaat is een strak en minimalistisch ‘doek’, dat bovendien niet alleen personaliseerbaar is qua type screen, maar ook naar wens bedrukt kan worden. 

Loggia schuifpanelen

Dromerig en oriëntaals : Loggialu Stirata

De Stirata-uitvoering van de Loggia schuifpanelen doen je wegdromen en dompelen je instant onder in een oosterse sfeer, terwijl je toch overal waar je dat wil de schaduw kan opzoeken. De invulling in geëxpandeerde aluminiumplaat van deze Loggia schuifpanelen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geeft je terrasoverkapping een oosterse of industriële look. Je hebt keuze tussen alle mogelijke RAL-kleuren en kan zelfs kiezen voor een verschillende kleur voor kader en invulling.

Loggia schuifpanelen

Natuurlijk en romantisch : Loggiawood Linea

In combinatie met de verticale rechthoekige cederhouten lamellen, heeft deze uitvoering van de Loggia-panelen iets warms en elegants. Voor liefhebbers van een Mediterraanse stijl, zijn dit dan ook de ideale schuifpanelen om extra schaduw te voorzien en tegelijk van de nodige privacy te kunnen genieten. Als je namelijk schuin kijkt op de panelen is er geen inkijk, terwijl het zicht wel behouden blijft voor wie er recht voor staat.

Loggia schuifpanelen

Warm en comfortabel : Loggialu Wooddesign

De warme uitstraling van schuifpanelen met houten lamellen is nu ook verkrijgbaar in een duurzame aluminium uitvoering. Comfortabel, want je hoeft amper om te kijken naar onderhoud of rekening te houden met de kans op vergrijzing, terwijl je toch de natuurlijke uitstraling van houten lamellen meepikt. De lamellen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende houtprints in witte eik, natuureik of walnoot.

Loggia schuifpanelen