Tips & Nieuws

Lapure: Nieuwe minimalistische terrasoverkapping met een zon- en waterwerend screendak

‚Buiten leven‘ – dé trend van het moment. We willen allemaal zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Met een terrasoverkapping van RENSON® kan je meer en langer het terras genieten – zonder problemen met overmatig zonlicht, regen, wind of koude. Vandaag stelt RENSON® zijn nieuwe minimalistische terrasoverkapping met een zon- en waterwerend screendak voor: de Lapure®.

De stijlvolle en minimalistische Lapure® bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat enerzijds rust op elegante en discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en anderzijds verankerd is aan een bestaande gevel. Als het dak gesloten is, biedt de Lapure® beschutting tegen zon, wind en tevens regen. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.

De Lapure® is leverbaar in twee versies: één met waterafvoer, zelfs in halfopen stand, via zijgeleiders en kolommen en één met een dakoversteek tot voorbij de kolommen om zo optimaal te kunnen genieten van de beschaduwing. Hierdoor kan men bij een laagstaande zon (bv bij installatie aan een westgevel) toch genieten van voldoende schaduw. Dankzij de brede keuze aan kleuren voor de structuur en doeken past de Lapure® in elke omgeving en bij elke bouwstijl.