Tips & Nieuws

Feest in de tuin dankzij een overkapping met ingebouwde speakers

overkapping speakers

Een terrasoverkapping op zich is al bijzonder handig als je een feestje in de tuin wil organiseren. Zo loop je niet het risico dat regen roet in het eten gooit. Maar er zijn heel wat accessoires die jouw overkapping nóg meer ‘party proof’ maken. Al eens gedacht aan ingebouwde speakers bijvoorbeeld?

Ingebouwde speakers: bijzonder praktisch!

Als je een Renson-terrasoverkapping koopt, kun je ervoor kiezen om ingebouwde speakers te laten installeren. Een luxueus extraatje, maar ook erg praktisch. Zo hoef je namelijk niet meer te knoeien met verlengdraden of een slechte wifiverbinding, want de twee ingewerkte luidsprekers worden standaard aangesloten met de meegeleverde audiokabels. Daarnaast kun je kiezen voor een optionele versterker voor bluetoothbediening via je smartphone. De speakers worden bovendien geïntegreerd in de designbalk, die op zijn beurt aan je overkapping wordt bevestigd. Wees dus gerust: ze zullen het uitzicht van je terrasoverkapping niet verstoren.

De juiste sfeer voor elke gelegenheid

Bang dat je de speakers alleen gaat gebruiken bij een zomers tuinfeest? Je zult ervan versteld staan bij hoeveel gelegenheden de luidsprekers van pas komen. We geven je alvast wat inspiratie!

  • Word bij een heerlijk kopje koffie wakker met een streepje jazz.
  • Vrienden over de vloer? Zet ’s avonds wat loungemuziek op en de sfeer zit meteen goed.
  • Speel kinderliedjes af tijdens het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter, of wanneer er een vriendje komt spelen.
  • De ideale afsluiter van je kerstfeest? Een kerstmarktje op het terras – inclusief kerstmuziek natuurlijk.
  • Een namiddagje zonnebaden op het terras wordt nog leuker met een zomers deuntje op de achtergrond.

Maak je feest helemaal áf

Verder zijn er natuurlijk nog tal van mogelijkheden om je tuin feestklaar te maken. Zo kun je:

  • sfeerverlichting installeren: lichtjes in de bomen, kaarsjes op tafel of geïntegreerde ledverlichting in de kolommen of het dak van je terrasoverkapping.
  • verwarming voorzien: dankzij een gezellige vuurkorf of een overkapping met verwarming hoeven je gasten geen kou te lijden. Dekentjes zijn ook een plus!
  • enkele kleurrijke accenten aanbrengen: vrolijke vlaggetjes, een hippe tafelinrichting of bloemen doen het altijd goed.
  • met een thema werken: fiesta mexicana, The Great Gatsby of toch maar die hippie-outfit aantrekken?

Fan van een terrasoverkapping met ingebouwde speakers?

Vind snel een verdeler bij jou in de buurt!