Tips & Nieuws

Een screendak dat écht stijlvol is? Maak kennis met de Lapure

screendak

Droom je al langer van een dak boven je terras, maar twijfel je of zo’n screendak wel een meerwaarde zou zijn voor je woning? We geven je geen ongelijk. Maar laat ons je meteen geruststellen: comfort en stijl kunnen wel degelijk hand in hand gaan. Laat je overtuigen door de Lapure

Het hele jaar door genieten van je tuin … 

Wordt de zon wat te fel of barst er een regenbui los? Een druk op de afstandsbediening en het Lapure screendak – een windvast, zon- en waterbestendig Fixscreen-doek – rolt dicht. Vul de Lapure aan met elegante zijelementen en je geniet van de grootste privacy – netjes uit de wind en regen. Die zijwanden kun je bovendien uitrusten met een schuifpaneel, de Loggiascreen Canvas, zodat je ook als de zijwanden toe zijn een doorgang hebt. 

Wist je dat de Lapure aan elkaar kan gekoppeld worden tot wel drie dakdelen? Ideaal als je een extra groot terras hebt! 

Lapure: niet zomaar een screendak 

Een écht stijlvol aangebouwd screendak is zoveel meer dan een dak boven je terras. Het ziet eruit alsof het er altijd al geweest is. Het vloeit perfect over in de contouren van je woning en past precies bij het kleurenpalet van je ramen en deuren. De aluminium structuur van de Lapure is beschikbaar in alle RAL-kleuren en ook voor het Fixscreen-doek heb je de keuze uit verschillende tinten. Kortom: alles om je terrasoverkapping op de stijl van je woning af te stemmen! Als het doek opgerold is, heb je bovendien een panoramisch zicht op je mooie tuin en de rest van de omgeving, zonder storende dwarsbalk. 

Hou je van de landelijke stijl? Dan is de nieuwe Lapure Classic Line vast iets voor jou. Deze stijlvolle terrasoverkapping werd namelijk in een klassiek jasje gestoken en afgewerkt met kolommen met een bolvorming of diamantvorming design. 

Heerlijk cocoonen 

Als je je Lapure aanvult met weloverwogen accessoires, past je terrasoverkapping helemaal in je levensstijl. Wie ervan geniet om ’s avonds gezellig te cocoonen met zicht op de tuin, heeft bijvoorbeeld baat bij sfeervolle ledverlichting die geïntegreerd wordt in een extra dwarsbalk.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen overkapping?

Vind een verdeler in uw buurt