Tips & Nieuws

Dit zijn de voordelen van een overkapping met glazen wanden

glazen wanden

De voordelen van veel en grote ramen in je woning zijn alom bekend. Zo krijg je veel licht binnen, geniet je in de winter van gratis warmte wanneer de zon op de ramen schijnt en oogt de ruimte groter. Geen wonder dat we allemaal fan zijn van glas! Maar waarom zou je die trend niet doortrekken naar je buitenruimte? Ook een terrasoverkapping met glazen wanden heeft heel wat moois te bieden.

Dynamische, glazen schuifpanelen

Als je kiest voor een terrasoverkapping van Renson, heb je tal van personalisatiemogelijkheden. Glazen schuifpanelen zijn daar een van. Zulke wanden beschermen je tegen de regen en de wind, maar alleen wanneer jij dat wilt. Je kunt ze namelijk op elk moment openen of sluiten, of op halfopen stand zetten. 

Tip: combineer glazen schuifwanden eventueel met verticale doekzonwering. Zo vermijd je dat de temperatuur op het terras te hoog oploopt, je wordt verblind door de zon of buren je kunnen zien zitten. Wie zijn tuinmeubels extra wil beschermen, kan de overkapping ook laten uitrusten met een slot.

Maximaal genieten van je tuin

Ben je best trots op je mooi aangelegde tuin? Ben je gezegend met een mooi uitzicht? Of kijk je graag naar de vogels die je tuin komen verkennen? Dankzij een overkapping met glazen wanden zit niets het zicht op je tuin in de weg. Bovendien oogt zo’n transparante overkapping een stuk eleganter dan exemplaren uit zwaardere materialen. 

Een slim ontworpen overkapping!

Een terrasoverkapping met glazen wanden van Renson is een knap staaltje design. Zo kun je de panelen ontkoppelen, zodat je ze makkelijker kunt schoonmaken. Verder zijn ze voorzien van een rail die het regenwater wegleidt en kun je de schuifrichting van de panelen zelf kiezen. 

 Je kunt kiezen voor glazen schuifwanden bij Camargue Line, Toscane en Lagune.

Interesse in zo’n elegante Renson-overkapping?

Vind een verdeler in mijn buurt