Tips & Nieuws

Deze kosten brengt een terrasoverkapping zoal met zich mee

Vrijstaande terrasoverkapping in tuin

Hoeveel een nieuwe terrasoverkapping zal kosten, valt moeilijk eenduidig te zeggen. De terrasoverkappingen worden namelijk altijd op maat gemaakt en ook de opties en zij-elementen zijn vrij te kiezen. Welke andere factoren een invloed hebben op de totale eindprijs, kunnen we wél meedelen. Zo weet jij waaraan je je mag verwachten.

De kost van je terrasoverkapping hangt af van het model

Ten eerste speelt vooral het model en het merk van je terrasoverkapping een rol in het totale kostenplaatje. Droom je van een hellende of een horizontale variant of bijvoorbeeld van een openschuivend lamellendak met glazen wanden? Afhankelijk van je wensen valt je terrasoverkapping iets goedkoper of duurder uit.

Extra accessoires

Daarnaast heb je de keuze uit heel wat extra’s. Met die bijkomende accessoires maak je je overkapping helemaal naar wens. Bovendien heb je zelf in de hand hoeveel budget je aan die extra’s wilt geven. Zo kun je bij Renson als kers op de taart onder meer opteren voor een audiosysteem, verwarming, zijwanden, ledverlichting, een regen- en windsensor, …

Onderhoud: een minimale kost

Regelmatig onderhoud is aangewezen om vuil- en vetresten van je overkapping te verwijderen en om de uitstraling van de lak te bewaren. Maar wij hebben gelukkig goed nieuws! In tegenstelling tot een houten overkapping, vergt een kunststoffen overkapping van Renson amper onderhoud, waardoor je daar al niet veel geld aan moet besteden. De speciale Maintenance Set van Renson is ideaal voor een efficiënte reiniging.  Gebruik deze set één tot twee keer per jaar voor een optimaal onderhoud.

De Maintenance Set is verkrijgbaar bij alle Renson-verdelers.

Tip: hou rekening met de garantie

Hoe beter de kwaliteit van je overkapping, hoe langer je er van kunt genieten. Bij Renson geniet je maar liefst vijf jaar garantie op alle gebreken die zich kunnen voordoen bij normaal gebruik en onderhoud. In sommige gevallen krijg je zelfs vijftien jaar op de kleurvastheid en de glans van de lakOntdek alles over deze verlengde lakgarantie!

Contacteer één van onze verdelers in jouw buurt en maak snel een afspraak voor een offerte.

Vind een verdeler in mijn buurt