Bescherm je wagen tegen winterse neerslag met een strakke carport

carport winter

Denk je bij het horen van het woord ‘carport’ aan een ouderwetse gebogen constructie met een dak uit plexiglas? Think again! Renson bracht de Algarve Canvas uit, een stijlvolle overkapping die je wagen beschermt tegen het gure winterweer. Wij vertellen je alles over deze kwalitatieve en stijlvolle carport.

De Algarve, maar dan met een vast dak

De Algarve Line van Renson omvat zowel een terrasoverkapping als een carport. Maar wat is het verschil tussen beide? Terwijl de terrasoverkapping is uitgerust met kantelbare lamellen, heeft de Algarve Canvas een vast dak. Zo’n vast dak kun je uiteraard ook gebruiken voor je terras, maar is extra geschikt voor een carport. Je hoeft het dak namelijk nooit open te zetten. In tegendeel: je wilt je wagen net zo goed mogelijk beschermen tegen winterse neerslag en vorst.

Bescherm je wagen in de winter met een duurzame carport

Het vast dak van de Algarve Canvas is opgebouwd uit twee lagen: een stevig bovendak uit een gelakte, geprofileerde staalplaat met een anti-condenslaag en een esthetisch onderdak, afgewerkt met een opgespannen doek met ritstechnologie. Deze technologie is bekend van de Fixscreen-doekzonwering. Sinds jaar en dag is Renson pionier in deze innovatieve technologie. Het doek van de Algarve Canvas zit strak in de structuur gespannen, zonder zichtbare tussenliggers en is verkrijgbaar in acht trendy kleuren. Renson ontwierp zo een uiterst esthetische carport, zonder in te boeten aan kwaliteit en stevigheid.

Een huis in harmonie

Renson biedt een stijlvol totaalpakket aan outdoor oplossingen: De Algarve Canvas maakt het mogelijk om je carport en je terrasoverkapping in hetzelfde design te laten uitwerken. Daardoor is de stijl van je huis helemaal in harmonie en vallen er geen elementen uit de toon. Wist je dat je zelfs de oversteek boven de voordeur kunt laten doortrekken in dezelfde ‘look and feel’? Je kan zelf de Algarve en Algarve Canvas aan elkaar koppelen; zo combineer je een vast dak en lamellendak. Je huis heeft er nog nooit zo goed uitgezien!

<p>Benieuwd naar al deze mogelijkheden? Download dan snel onze brochure en ontdek de uitgebreide opties.</p>

Brochure downloaden