Terrasoverkapping met plat dak

Ellice is een terrasoverkapping met een zeer moderne look. Het aluminium lamellendak is gevat in een slanke draagstructuur die zowel vrijstaand als tegen de gevel gemonteerd kan worden. De roteerbare lamellen van deze terrasoverkapping met plat dak zijn dubbelwandig voor extra stevigheid. Van binnenuit bekeken zijn ze vlak met een minimale naad tussen de lamellen. Dankzij de geïntegreerde borstels sluiten de lamellen uiterst zacht, met als bijkomend voordeel dat ze niet kunnen vastvriezen. 

De roteerbare lamellen beschermen je bovendien tegen de zon en laten tegelijk een fris briesje binnen. Wanneer het regent, sluit je het dak volledig en wordt het water gecontroleerd afgevoerd. Deze terrasoverkapping met plat dak is dus een echte allrounder. Werk het aluminium lamellendak af met een Lineo led-lamel  om ook met gesloten dak extra licht binnen te laten. Als je knus en beschut tegen de wind op je terras wilt zitten, kun je de zijkanten dichtmaken met een zonwerende Fixscreen  in opbouw. Kies voor je terrasoverkapping uit twintig moderne kleuren, voor de perfecte match met je gevel en tuininrichting.

Wil je de vrijheid om meer kleuren en opties te kunnen kiezen? Dan vind je bij de Algarve terrasoverkapping ongetwijfeld wat je zoekt. 

Vraag jouw inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze realisaties en ontdek de verschillende modellen en al hun mogelijkheden.

Contacteer vrijblijvend
een verdeler
in jouw buurt.

Technische specificaties

Afmetingen één dakdeel:
Span 
Pivot 

4,5 m maximum
6 m maximum
Doorloophoogte
2,8 m maximum
Koppelbaar
Niet
Lamelrotatie
Maximum 150°
Windgarantie dak met gesloten lamellen
Tot 100 km/u
Waterafvoerdebiet
100 l/m² u
Draagkracht
80 kg/m²

Bekijk je eigen overkapping of carport in ‘Augmented Reality’

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op. Download daarna de 'Renson AR App' en laad de geconfigureerde overkapping in. Nu kun je jouw terrasoverkapping of carport in detail bekijken op de plaats waar die moet komen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.

Gerelateerde artikels

Een terrasoverkapping met lamellendak: dit zijn de voordelen!

Of je nu een nieuwe fiets wil kopen of een tablet-pc, naar alle waarschijnlijkheid wik en weeg je de voor- en nadelen van verschillende modellen om zo de beste keuze te maken. Ook in terrasoverkappingen moet je heel wat opties tegen elkaar afwegen. Eén daarvan is het daktype. We helpen je alvast op weg met een bespreking van terrasoverkappingen met lamellendak.

Lees meer >

Lamellenoverkappingen vergelijken: de belangrijkste criteria

Dankzij lamellenoverkappingen creëer je een buitenruimte waarvan je het hele jaar kunt genieten. Een zithoek om urenlang te lezen of je tuin in alle rust te overschouwen, een poolhouse waar je kunt barbecueën met vrienden, een gezellig terras dat je het perfecte excuus geeft om zo veel mogelijk buiten te eten samen met je gezin, …: lamellendaken bieden tal wat opties. Maar de plaatsing ervan gaat óók gepaard met heel wat opties, zoals het materiaal. We vergelijken de belangrijkste criteria!
Lees meer >