Carport en overkapping in één

Droom je van een carport en overkapping in één zelfde stijl? Dan is onze Algarve Line de oplossing! De Algarve Canvas  met screendak biedt je auto de nodige bescherming, terwijl de bijpassende terrasoverkapping  uit aluminium met lamellendak voor extra sfeer zorgt op het terras. Je kunt de zijkanten van je carport en overkapping dichtmaken met een vaste wand  of kiezen voor de Fixscreen  zonwering. De afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien zijn alle technieken voor zowel je carport als je terrasoverkapping volledig onzichtbaar weggewerkt: van schroefverbindingen tot en met waterafvoer.

Wie buiten een grote, overdekte en multifunctionele ruimte wil creëren, kan de Algarve en de Algarve Canvas aan elkaar koppelen. Je verenigt dan een regelbaar aluminium lamellendak met een vast screendak tot één structuur. Deze unieke combinatie van carport en overkapping kan zelfs tot 6 x 6 meter overspannen, zonder een storende tussenkolom. Grootsere plannen? Neem dan een kijkje bij de Camargue Line . 

Vraag jouw inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze realisaties en ontdek de verschillende modellen en al hun mogelijkheden.

Contacteer vrijblijvend
een verdeler
in jouw buurt.

Technische specificaties

Afmetingen één dakdeel:
Span 
Pivot 

6 m maximum
6 m maximum
Doorloophoogte
2,8 m maximum
Koppelbaar
Tweedelig in span tot 6 m
Lamelrotatie
150° maximum
Windgarantie dak (gesloten lamellen)
Tot 120 km/u
Waterafvoerdebiet
120 l/m² u
Draagkracht
100 kg/m²

Bekijk je eigen overkapping of carport in ‘Augmented Reality’

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op. Download daarna de 'Renson AR App' en laad de geconfigureerde overkapping in. Nu kun je jouw terrasoverkapping of carport in detail bekijken op de plaats waar die moet komen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.

Gerelateerde artikels

Bescherm je wagen tegen winterse neerslag met een strakke carport

Denk je bij het horen van het woord ‘carport’ aan een ouderwetse gebogen constructie met een dak uit plexiglas? Think again! Renson bracht de Algarve Canvas uit, een stijlvolle overkapping die je wagen beschermt tegen het gure winterweer. Wij vertellen je alles over deze kwalitatieve en stijlvolle carport.
Lees meer >

Een carport en terrasoverkapping in dezelfde stijl dankzij de Algarve Line

Ben je verknocht aan je woning, maar vind je dat er nog een carport – en eigenlijk ook een terrasoverkapping – bij hoort om het geheel helemaal af te maken? Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat het lijkt alsof die carport altijd al deel uitmaakte van het gebouw. Hetzelfde geldt voor de terrasoverkapping die je al zo lang in gedachten hebt. Maak snel kennis met de Algarve Line!
Lees meer >