Terrasoverkapping met vast dak

De Renson Algarve Canvas is een stijlvolle terrasoverkapping met een vast dak dat bestaat uit twee ingenieuze lagen voor een extra stevig resultaat. De bovenste laag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag. Daaronder wordt een esthetisch screendak gespannen. Voor dit elegante screendoek met zachte uitstraling kies je uit acht tinten die matchen met je woning. Bovendien kun je verschillende Algarve-overkappingen koppelen  voor een zee aan overdekte ruimte. 

Onder deze terrasoverkapping met vast dak zit je altijd beschut. Maar je kunt ook opteren voor zij-elementen om je cocon nog meer af te schermen. Kies uit stijlvolle schuifpanelen , een vaste horizontale aluminium lamellenwand  of een glazen schuifwand  om het zicht op de tuin te behouden. Werk af met een Fixscreen  zonwering om aan de felle zon te ontsnappen of ga voor led-verlichting om ook ’s avonds van je terrasoverkapping met vast dak te kunnen genieten.

Vraag jouw inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze realisaties en ontdek de verschillende modellen en al hun mogelijkheden.

Contacteer vrijblijvend
een verdeler
in jouw buurt.

Technische specificaties

Afmetingen één dakdeel:
Span 
Pivot 

4,5 m maximum
6 m maximum
Doorloophoogte
2,8 m maximum
Koppelbaar
Tweedelig in span tot 6 meter
Windgarantie dak
Tot 120 km/u
Waterafvoerdebiet
120 l/m² u
Draagkracht
100 kg/m²

Bekijk je eigen overkapping of carport in ‘Augmented Reality’

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op. Download daarna de 'Renson AR App' en laad de geconfigureerde overkapping in. Nu kun je jouw terrasoverkapping of carport in detail bekijken op de plaats waar die moet komen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.