Linarte gevelbekleding

Met de Linarte gevelbekleding geef je jouw woning een uniek karakter en kies je voor hoogwaardig design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid. Je geniet bovendien van maximale flexibiliteit: de keuze in uitvoering en kleurafwerking is oneindig. Dankzij de integratie van leds en houten strips, maak je het resultaat 100 procent volgens jouw smaak en voorkeuren.

Linarte als accent in jouw woning

Wist je trouwens dat onze strakke gevelbekleding zich ook perfect leent voor binnenwanden? Kwestie van binnen en buiten naadloos in elkaar te laten overlopen en zo het ruimtegevoel te vergroten. Dankzij de Linarte wanden maak je van jouw inkom of haard de eye-catcher in jouw woning.

Outdoor concept

Linarte kan ook als wand geïntegreerd worden in jouw terrasoverkapping. Met de Icon Wall plaats je vrijstaande wanden in jouw tuin als accent of om voor extra privacy te zorgen.
Dankzij Linarte Modulo kan je nu zelfs dezelfde stijl nog verder doortrekken in de hele tuin met zitbanken en plantenframes. De Linarte verlichting loopt als een rode draad van jouw voordeur tot aan jouw carport, langs het tuinpad tot aan jouw terras .

Met steeds hetzelfde idee: één design, één uniform kleurgebruik, één stijl.
Het laten terugkeren van de Linarte profielen in de gevel en doorheen jouw hele tuin zorgt voor een unieke look, creëert rust en geeft extra cachet aan jouw tuinconcept.

Door de strakke eSafe brievenbus te kiezen in hetzelfde kleur als je gevelbekleding of carport, wordt deze mooi geïntegreerd in het totaal design concept.